Латекс Ластик за вежбање LLR 266

190.00 ден

 

Опис

Широк опсег на употреба: Можете да го користите за различни намени како фитнес, обликување на телото, губење на тежината, стекнување сила и физикална терапија.

Ниво на отпор: лесен

Лесни и преносливи: Лесните и преносливи, лентите се лесен начин за да ја тестира вашата сила без потреба од тешка опрема. Погоден за дом, хотел, канцеларија, парк итн. Можете да го користите каде сакате ,

КАРАКТЕРИСТИКИ
• Должина: 50 см.
• Ширина: 5 см.
• Материјал: 100% природна гума