Клешти за рака 2 пара TCR 838

390.00 ден

 

Опис

Рачна пружина со сунѓерска рачка изработена од луксузен материјал
Се нуди за ваша употреба како пар (2 парчиња). На овој начин можете да спортувате со двете раце истовремено.
– Обезбедува зајакнување на мускулите на раката, зглобот, прстот и подлактицата.
-Овие мускули; Ви овозможува да правите движења на бицепс (бицепс) со поголема тежина и да имате посилни раце со поестетски изглед.
– Се препорачува да го фатите лакот со едната или со двете раце и да работите со двете раце под ист агол и во исто време. На овој начин, кога работите редовно, можете јасно да забележите дека вашите мускули работат и стануваат посилни.
-Многу е лесен за носење. На овој начин можете да вежбате да работите каде сакате (во канцеларија, во автобус, на траект, додека патувате, пешачите итн.).
– Тоа е идеален производ за вежбање во слободното време.
– Ја минимизира можноста за калцификација што може да се забележи во прстите на рацете во подоцнежните возрасти.
-Доколку се практикува редовно, ви помага целосно да го спречите.
Тоа е долготраен.
Боја: Црна и црвена комбинација на бои.

Тежина на рачна пружина: 86 грама

Вкупна тежина на двата рачни пружини: 172 грама

Отпорност на рачна пружина: 15 kg