Женска маица burmai2

690.00 ден

Исчисти
 

Опис

3D ткаењето ги контролира температурните варијации и му помага на телото да остане во нормални температурни граници, односно помеѓу 36 °C и 37,5 °C. Ова одговара на оптималните услови за правилно функционирање на вашиот организам.

Всушност, 3D ткаењето создава термички душек кој се состои од вентилациони канали и воздушни перничиња. Благодарение на добиените разлики во дебелината, материјалот не доаѓа во директен контакт со кожата.

Ова значи дека воздухот може слободно да помине и помага да се регулира температурата помеѓу околниот воздух и кожата. На овој начин околниот воздух се терморегулира пред да стигне до кожата и потта лесно се носи кон надвор.

Дополнителни информации

Големина

, , ,