Детски наочари за пливање 9210

750.00 ден

 

Опис

Со прилагодлив силиконски ремен, совршено одговара на вашите очи.
Погоден е за долготрајна употреба бидејќи е произведен од мек и издржлив материјал.
Има карактеристика против магла.
Обезбедува посебна заштита од сончевите УВ зраци