За нас

СПОРТЕКС ДООЕЛ

СПОРТЕКС ДООЕЛ е компанија основана во 2008-та година со домашен капитал.

Основна дејност на компанијата е продажба на мало и големо на спортска опрема.

СПОРТЕКС ДООЕЛ е увозник на брендовите :

Puma, U.S Polo Assn., Lumberjack, Dockers , Kinetix, Uhlsport, Legea, Tryon ,Тоmmy Life, New Brand, CNX Sport, Reem Sport и други.

 

ПОДАТОЦИ ЗА ФИРМАТА

Спортекс дооел

Адреса: ул.Петре Георгиев бр.31, 1000 Скопје

Тел: 02 3213525

email: onlineshop@sporteks.mk

WEB: www.sporteks.mk

Трансакциска с-ка: 240270110271119

ЕМБС: 6575536

ЕДБ: 4057910505778